Cor i Orquestra Harmonia

by | gen. 21, 2023 | Novetat

Amb el Cor i Orquestra Harmonia a Tàrrega

El proppassat dia 13 de desembre vaig rebre una trucada de la Junta del Cor Harmonia per proposar-me de dirigir la tournée de concerts que tenien programats pel mes de desembre i gener amb el projecte “a ritme de vals”. El director titular de la formació coral-orquestral, per motius extramusicals, no ho podia fer.
Tot i que era molt precipitat, ja que el primer concert estaba programat pel dia 16 i s’havia d’assajar encara i que molta part del programa m’era desconegut, vaig acceptar-ho. No és la meva manera, però la situació anímica i humana em varen convèncer.
Havent-se anul·lat el primer concert vaig tenir més marge per adaptar-me a la situació.
La veritat és que tot ha anat molt bé i finalment s’han realitzat 9 concerts. Tots ells amb un resultat artístic admirable tant pel que fa als participants com a l’acceptació del públic assistent.
El cor i l’orquestra Harmonia ha renovat els ànims i ja s’han organitzat amb il·lusió per a seguir endavant.
Els he ofert la meva col·laboració  per aquesta nova etapa.