Stage de formació a les tecniques de la direcció d’orquestra 2020

by | jul. 23, 2020 | Novetat

Malgrat el Covid-19 l’Stage ha tingut lloc a Santa Consorce (Lyon) i en dates previstes. De totes maneres, al tractar-se d’un curs internacional, amb l’assistència d’alumnes de tot el món, hi han hagut baixes, a darrera hora, degut al tancament de fronteres, concretament d’alumnes procedents dels països americans.

Naturalment s’han extremat les mesures de seguritat, sobretot els primers dies, mesurant la temperatura corporal , l’ús de la mascarilla, neteja sovint, desinfectant i respectant la distància prudent.

Pel que fa al contingut del curs, aquest s’ha realitzat, seguint les pautes habituals. Deu dies d’una activitat intensa i dedicació completa. Els vint i tres alumnes assistents, de diferents nivells han estat molt aplicats en cada una de les sessions, interessats en adquirir els coneixements proposats pels tres professors (Phillipe Fournier, Jean Pierre Prailleux i un servidor).
En aquesta ocasió no va tenir lloc el concert final dirigit pels mateixos alumnes -que a la vegada participen a l’orquestra. De totes maneres el darrer assaig fou com un concert ja que, sense públic dirigiren a porta tancada i d’aquesta sessió se’n feu un vídeo que s’editarà propera i oportunament.

Felicitats a tots els alumnes per la seva activa i profitosa participació.