Narcís Bonet descansa en pau.

by | gen. 16, 2019 | Uncategorized

La mort d’en Narcís ens afecta a tots els músics i més als qui l’hem arribat a conèixer. La meva relació amb ell no fou massa intensa, però si que, en la meva infantesa, el coneixia i recordo (a Cadaqués ) com amic de la família per part de la meva mare. És a dir, de petit era conscient de que aquell home que passava moltes estones a casa dels avis era un músic. No tinc específicament cap influència musical d’ell però si l’admiracio que és mereixia per la seva reconeguda tasca com a professor al Conservatori de París avalada pels comentaris de molts companys de direcció i composició que havien treballat amb ell. Vaig tenir la oportunitat de dirigir alguna obra d’ell, recordo amb satisfacció la petita peça “Tramuntana” que he interpretat vàries vegades i amb diferents formacions. Descansa en pau Narcís. Has deixat la composició i pedagogia catalana a un nivell molt alt.